Bekledingen

Bij ALSO GROUP maken we allerlei producten die we kunnen bekleden. De bekendste daarvan, trommels en rollen. Hieronder vind je een heel wat informatie over de bekledingen die we ondertussen intern vervaardigen alsook warm vulkanisatie. Je kan je geen bekleding voorstellen die we niet kunnen aanbrengen en vooral. Daar we in huis kunnen draaien en frezen op maat van de klant kunnen bewerken.

Verschillende kleuren en diktes beschikbaar

Alle profielen mogelijk, we bekijken samen wat er voor toepassing past

Koud en warm te verkrijgen

PVC / PU / Rubber

Deze categorie is ongetwijfeld de bekendste. Aan de hand van de trommeldiameter en zijn toepassing gaan we samen op zoek naar de juiste bekleding.

rubberbekleding-detoure
BANNER-REVETEMENT-TAMBOUR-SANS-FOND

FDA gekeurd

In voedingstoepassingen gebruiken we voedingsgekeurde bekleding. Niet geheel onlogisch? Je kenmerkt deze bekleding door de witte of blauwe kleur!

Olie- en vetbestendig

We zien dat in de recyclage of landbouwtoepassing standaard bekledingen snel slijten. Daar is het handig om toch te kijken naar een slijtvaster alternatief. Wij helpen graag door olie en vetbestendige bekleding op jullie trommel aan te brengen.

roller-olie
keramic_4855-DETOURE

Keramiek

Slijtage en/of gripverlies? Jouw product komt niet in aanraking met olie en vet? Dan moet je in het zware segment aanwezig zijn. Bijvoorbeeld puin of glasverwerkende bedrijven zetten sterk in op keramische bekleding. De bekleding is tot 3 keer slijtvaster dan ons meest slijtvaste rubber en heeft daar bijkomend meer grip dan al zijn voorgangers op deze pagina.


We keep you rollin’

Productie in huis

Made in Wilrijk, kom gerust eens langs!

In ons netwerk

Onderdeel van de Europese marktleider in algemeen onderhoud op transportbanen.

Wij komen ter plaatse

Ons gehele gamma, bij ons gemaakt bij jullie geïnstalleerd.

24/24h Bereikbaar

Uiteraard staan we altijd klaar voor jullie!

Heb je een vraag? Heb je informatie nodig?

Contacteer ons!